Vacature: backofficemedewerker

Omschrijving
Begin dit jaar is het programma Organisatiegraad Paramedische Zorg van start gegaan. Het programma Organisatiegraad maakt deel uit van het Bestuurlijk Akkoord Paramedie. Bij het programma zijn verschillende partijen betrokken, waaronder het ministerie van VWS, Zorgverzekeraars Nederland, de NZA en de landelijke paramedische beroepsorganisaties.

Het programma Organisatiegraad Paramedische Zorg wordt aangestuurd door een Taakgroep en uitgevoerd door een Programmateam, dat tot nu toe bestaat uit een programma manager, een drietal projectleiders en een programma assistent. Voor de praktische uitvoering is een extern uitvoerend bureau (BeBright) in de arm genomen, en wordt ook intensief samengewerkt met het ROS-netwerk (ROS=Regionale Ondersteunings Structuren).

Afgelopen april is de uitvoering van het programma gestart in 4 pilotregio’s. Inmiddels nadert het programma de volgende fase waarin het programma landelijk wordt uitgerold. In de landelijke uitrol worden elke twee maanden vier nieuwe regio’s toegevoegd aan het programma.

In de landelijke uitrol komt er veel extra (organisatorisch) werk op het Programmateam af. Het programmateam zoekt daarom uitbreiding met een backoffice medewerker, die fungeert als centraal aanspreekpunt voor paramedici en een aantal uitvoerende taken op zich kan nemen.

Wij zoeken iemand die:
• Communicatief vaardig is
• Een professionele uitstraling heeft
• Goed het overzicht kan krijgen en behouden, gestructureerd werkt
• Pragmatisch is ingesteld, een hands-on mentaliteit heeft
• Actief samenwerkt
• Doelgericht kan leveren
• Kan werken met courante software (Office, Zoom, etc.)
• Zelfstandig is en actief meedenkt

De werkzaamheden bestaan uit:
• Het inplannen van sessies met paramedische professionals en experts
• Uitnodigingen versturen en opvolgen
• Praktische afstemming met facilitators/experts van de sessies
• Voor dialoogsessies, trainingssessies en inzet van ‘breekijzers’
• Bijhouden van voortgangsoverzichten van de verschillende regio’s
• Praktische vragen beantwoorden met betrekking tot de dialoog- en trainingssessies

Kaders van de tijdelijke opdracht:
• Per direct beschikbaar
• Minimaal 28 uur per week
• Beschikbaar tot ten minste 31 december 2022, mogelijke uitloop tot 1 april 2023
• Tarief van maximaal 70 Euro per uur (exclusief 21% BTW)

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Dan ontvangen wij graag je C.V. en een motivatie waarom jij denkt een goede backoffice medewerker te zijn voor het programma Organisatiegraad. Ook geef je inzicht in de totale kosten die je in rekening gaat brengen. Aanbiedingen zullen beoordeeld worden op prijs, relevante ervaring en kennisgebieden, en kerncompetenties.

Reactie s.v.p. uiterlijk 30 november sturen naar Brigitte Goudappel-Brinkman: brigitte.brinkman@gmail.com Sollicitatiegesprekken vinden plaats van 1-3 december.

Meer informatie
Meer informatie over het programma Organisatiegraad Paramedische Zorg kan je vinden op deze website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *