Pop-Up Ping Pong

Iedereen kent tafeltennis en weet hoe het spel werkt. In elke cultuur en elke taal. En in ons geval: in alle regio’s. Tafeltennis is bovendien een uitstekende manier om samen te werken. Daarom staan er twee tafeltennistafels in de Prodentfabriek op 24 juni. Hele speciale tafels: de Circle en de Tripong van Pop-up Ping Pong.

De bezoekers van het Symposium Samen sterk in de regio zijn natuurlijk actief, bewegen en leven gezond. En misschien wil je ook wel winnen (als dat kan met deze tafels). Daarom vroegen we een paar tips ter voorbereiding aan Pop-up Ping Pong. We houden daarbij uiteraard rekening met de verschillende disciplines paramedici.

  • Bij de Tripong is het voetenwerk belangrijk
  • Daarnaast vraagt deze tafel om een stukje coördinatie. Je mag de bal spelen naar wie je wilt, maar ook positioneren is belangrijk
  • De Circle vraagt om een goede beheersing van de reflexen
  • En omgaan met verrassingen

Na het symposium kunnen tafeltennissende diëtisten misschien nog toevoegen welke voeding het best past!

Voor wie is deze activiteit?
Voor iedereen

Goed om te weten
Pop-up Ping Pong kun je de hele dag spelen tijdens het symposium. Je hoeft je niet aan te melden. Het blokkenschema voor het Symposium Samen sterk in de regio is nog in de maak. Op het platform en organisatiegraad.nl kondigen we één voor één de workshops aan.

Kom naar het symposium
Heb je je nog niet aangemeld? Doe dat dan nu!